Palvelut

Refleksologian eli koko kehon vyöhyketerapian opiskelijahoidot

Hoitohuoneeni sijaitsee Toivakan kylällä osoitteessa Jussilantie 8. Teen kysyttäessä myös kotikäyntejä esimerkiksi Jyväskylän suunnalla. Näistä kannattaa kysyä lisää.

Opiskelen Medikanovassa refleksologiksi. Opintoni ovat loppusuoralla; enää lääketieteen perusteet on kesken ja ensiapu on tulossa kevään -24 aikana.

Refleksologian hoidossa käsittelen yksilöllisesti jalkateriä, sääriä, käsiä, päätä, kasvoja ja korvia. Joskus myös selkää. Hoidoissa otan asiakkaan toiveet huomioon. Tämä hoitomuoto sopii kaiken ikäisille. Suosittelen hoitoa kaikille keillä on jotain fyysistä kehon vaivaa (akuuttia tai pidempään kestänyttä) ja kaikille ketkä kaipaavat rentoutusta arjen keskelle. Hoito on fyysisesti ja henkisesti rentouttava. Kehomme ovat viisaita ja monistavat itseään "pieniksi ihmisiksi" ympäri kehoamme ja näitä kutsutaan heijasteiksi, joita refleksologiassa hoidetaan ja niitä hoitamalla keho pyrkii kohti tasapainoa aktivoimalla omat parantavat voimansa.

Enkelihoito

Kävin Sanni Nevalaisen kurssin enkelihoitajaksi joulukuussa 2023. Enkelihoito on meditatiivinen hetki joko yksilöllisesti tai ryhmälle toteutettuna. Enkelten kaunis energia on rakkaudellista ja voimakasta. Enkelihoitoa ohjatessani en etukäteen tiedä, mitä on tulossa. Tämä meditatiivinen hetki sopii hyvin itsenäiseksi hoidoksi tai sen voi yhdistää refleksologian hoitoon tai ryhmälle kantelerentoutuksen osaksi.

Kantelerentoutus

Lapsesta asti kulkenut ystäväni, kanteleeni, kulkee mukanani rentouttamassa ryhmiä. Kantelerentoutus voi olla yksinään tai sen voi ottaa osaksi hyvinvointi-iltaa. Siihen voi hyvin myös yhdistää Enkelihoidon. Onko sinulla kaveriporukka tai työpaikka, johon toivoisitte kantelerentoutusta? Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä. Kantelerentoutuksen voi pitää myös ohjattuna meditaationa.

Hyvinvointi-illat

Räätälöin osaamiseni myös hyvinvointi-illoiksi erilaisilla aiheilla. Aiheen mukaan hyvinvointi-iltaan voisi kuulua esimerkiksi refleksologisia itsehoitovinkkejä, Enkelihoito ja kantelerentoutusta. Voit tilata minut esimerkiksi työpaikallesi tai ystävien illan istujaisiin käymään. Suunnitellaan yhdessä!

Asiakaspalautetta

"Lämmin kohtaaminen, upea kokemus rentoutti ja rauhoitti, läsnäoleva hoitaja osasi asian ja kertoi hoidosta erinomaisesti. Voin suositella lämpimästi."


"Ihanan innokas suhtautuminen työhön ja perehtynyt hyvin. Varmat otteet ja silti rentouttavat. Hyvä olo hoidon jälkeen ja hoito mennyt hyvin perille."

"Niin rentoutunut olo hoidon jälkeen alaselässä, että hetken mietin, miten nousen ylös."

"Kutian herkästi jalkapohjista, mutta Maisan otteet olivat varmat ja sopivan napakat niin ei kutittanut."

"Maisan tietous eteerisistä öljyistä on laajaa ja jos hän ei jotain tiedä, hän sanoo sen ja selvittää asiaa. Aina olen saanut vastauksen, kun häneltä jotain kysyn."

"Kantelerentoutus oli rentouttavaa ja sen aikana pääsi matkaamaan mielen syövereihin. Sopi meidän illan istujaisiin todella hyvin."