Palvelut

Refleksologian eli koko kehon vyöhyketerapian opiskelijahoidot

Opiskelen Medikanovassa refleksologiksi. Opintoni ovat noin puolessa välissä yli tuhannen opintotunnin kokonaisuudessa. Hoidoissani käsittelen yksilöllisesti jalkateriä, sääriä, käsiä, päätä, kasvoja ja korvia. Hoidoissa otan asiakkaan toiveet huomioon. Suosittelen hoitoa kaikille keillä on jotain fyysistä kehon vaivaa (akuuttia tai pidempään kestänyttä) ja kaikille ketkä kaipaavat rentoutusta arjen keskelle. Hoito on fyysisesti ja henkisesti rentouttava. Kehomme ovat viisaita ja monistavat itseään "pieniksi ihmisiksi" ympäri kehoamme ja näitä kutsutaan heijasteiksi, joita refleksologiassa hoidetaan ja niitä hoitamalla keho pyrkii kohti tasapainoa.

Kantelerentoutus

Lapsesta asti kulkenut ystäväni, kanteleeni, kulkee mukanani rentouttamassa ryhmiä. Kantelerentoutus voi olla yksinään tai sen voi ottaa osaksi hyvinvointi-iltaa. Onko sinulla kaveriporukka tai työpaikka, johon toivoisitte kantelerentoutusta? Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä. Kantelerentoutuksen voi pitää myös ohjattuna meditaationa.

Raindrop hoidot

Raindrop hoito on eteerisillä öljyillä tehtävä hoito, jossa käytetään sivelyä ja kevyttä hierontaa. Hoito tehdään jalkateriin ja selkään. Selkään eteeriset öljytipat tiputetaan noin 30 cm korkeudelta iholle. Hoitomuoto on syvärentouttava.

Eteeriset öljyt

Olen Young Livingin eteeristen öljyjen ja muiden hyvinvointituotteiden käyttäjä ja autan myös muita valitsemaan tuotteita itselleen, tilaamaan niitä ja käyttämään niitä. Eteerisillä öljyillä voi vaikuttaa hyvinvoinnissamme moniin asioihin. Pidän eteerisistä öljyistä iltamia erilaisilla aiheilla. Somesta seuraamalla tai suoraan minulta kysymällä saat lisää tietoa. Olen saanut tällä hyvinvointimatkallani eteerisistä öljyistä monimuotoista tukea fyysisiin ja henkisiin/emotionaalisiin asioihin. Juttelen näistä mielelläni, joten ota rohkeasti yhteyttä niin selvitellään voisiko eteeriset öljyt tulla osaksi myös sinun (ja perheesi) hyvinvointia.

Hyvinvointi-illat

Räätälöin osaamiseni kautta myös hyvinvointi-iltoja erilaisilla aiheilla, joihin otan mukaan aiheesta riippuen refleksologisia kotihoito-ohjeita (ohjaan myös yksilöllisesti), eteerisiä öljyjä ja kantelerentoutusta. Aiheita tämmöisille illoille on esimerkiksi stressin purku, suoliston hyvinvointi, rangan jumitilat, niska-hartiaseudun helpotus ja niin edelleen. Tulevia hyvinvointi-iltoja ilmoittelen somekanavillani, tervetuloa seuraamaan Herkkää Sydäntä facebookissa ja instagramissa. Voit myös tilata minut esimerkiksi työpaikallesi tai ystävien illan istujaisiin käymään. Suunnitellaan yhdessä!

Asiakaspalautetta

"Lämmin kohtaaminen, upea kokemus rentoutti ja rauhoitti, läsnäoleva hoitaja osasi asian ja kertoi hoidosta erinomaisesti. Voin suositella lämpimästi."


"Ihanan innokas suhtautuminen työhön ja perehtynyt hyvin. Varmat otteet ja silti rentouttavat. Hyvä olo hoidon jälkeen ja hoito mennyt hyvin perille."

"Niin rentoutunut olo hoidon jälkeen alaselässä, että hetken mietin, miten nousen ylös."

"Kutian herkästi jalkapohjista, mutta Maisan otteet olivat varmat ja sopivan napakat niin ei kutittanut."

"Maisan tietous eteerisistä öljyistä on laajaa ja jos hän ei jotain tiedä, hän sanoo sen ja selvittää asiaa. Aina olen saanut vastauksen, kun häneltä jotain kysyn."

"Kantelerentoutus oli rentouttavaa ja sen aikana pääsi matkaamaan mielen syövereihin. Sopi meidän illan istujaisiin todella hyvin."